Klantenservice | gesloten 020-2611412
 • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis*
 • Winkel in Hoofddorp
 • Afhalen bij 3.650+ afhaalpunten
 • Meer dan 100.000 klanten gingen u voor

Betalen

Waarom kiezen voor ons?
Helpcenter

Betalen

Betaalinformatie

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling verzonden. Sommige betalingsmogelijkheden zijn daarbij sneller dan andere. U heeft de keuze uit diverse betaalsoorten. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij accepteren:

 • iDeal (wordt direct verwerkt) (tip!)
 • Bankoverschrijving (duurt 2-3 werkdagen)
 • Mastercard/VISA (wordt direct verwerkt)
 • Paypal (wordt direct verwerkt)
 • Rembours (wordt direct verwerkt)

Veilig betalen

Een groot deel van onze betalingen worden afgehandeld door onze Payment Service Provider: Multisafepay. (zie www.multisafepay.nl ) Het gaat hier om betalingen met Bankoverschrijving, iDEAL en creditcard . Zoals de meeste betrouwbare websites maakt Multisafepay gebruik van de technologie SSL (Secure Socket Layer) om persoonlijke informatie te beschermen tijdens het versturen van deze gegevens via Internet. U kunt zien dat u op een beveiligde pagina bent, als u rechts onderaan een gouden slotje ziet in de werkbalk.

Creditcards

Wij accepteren Mastercard en VISA. Bij betaling per creditcard wordt u via onze - met SSL-beveiligde - verbindingen naar het speciale betaalmenu vanMultisafepay geleid. Bij het betalen per creditcard wordt er altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop uw creditcard staat. Deze code wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat de creditcard waarmee u wilt betalen ook daadwerkelijk in uw bezit is. Bovendien worden uw creditcard gegevens nergens opgeslagen - via het betaalmenu wordt er rechtstreeks met de creditcard maatschappijen gecommuniceerd, en wordt het totaalbedrag van uw bestelling direct ten laste van uw creditcard gebracht. De creditcard gegevens komen nooit in ons bezit. Levertijd: uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.

Bankoverschrijving

U kunt het bedrag ook per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Het bedrag kunt u overmaken op het RABOBANK bankrekeningnummer van Waterontharderhuis.nl. Houdt er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij de betaling hebben ontvangen. Nadeel is dat hierdoor een artikel, dat maar beperkt op voorraad is, ondertussen uitverkocht geraakt kan zijn. U ontvangt direct na de bestelling een e-mail met de bankgegevens waarnaar u het kan overmaken.

iDEAL

iDEAL heeft onze grote voorkeur. Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geinformeerd dat de bestelling is betaald. Levertijd: uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt. iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Rembours (kosten 13,00 euro)

Bij een rembourszending rekent u af met de postbode. Rembours is alleen mogelijk binnen Nederland. Wegens veiligheidsrisico's hebben de PostNL postbodes geen wisselgeld op zak. Houdt er dus rekening mee dat u gepast kunt afrekenen. Levertijd: uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt. Bij PostNL kunt u alleen contant betalen. Rembours is alleen mogelijk bij zendingen welke met PostNL mee worden gegeven. Let op: Heeft uw pakket een hogere orderwaarde dan € 500,00? Dan dient u het pakket op te halen en af te rekenen bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt.

 • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis*
 • Winkel in Hoofddorp
 • Afhalen bij 3.650+ afhaalpunten
 • Meer dan 100.000 klanten gingen u voor