Ervaring waterontharder Oneflow

Beste mensen van Waterontharderhuis.nl

Na het overleg dat we hebben gehad en het advies dat jullie me hebben gegeven, stuur ik hierbij een reactie en foto van mijn situatie. Allereerst dank voor jullie uitleg over het product en de werking ten opzichte van de bekende andere technieken. Het heeft tot een weloverwogen besluit geleid.

Ik heb de waterontharder zelf (samen met een vriend van me) geinstalleerd en dat was al vrij eenvoudig en netjes werken. Uiteraard moet het worden geinstalleerd, maar we hebben geen last van elektra of afvoer gehad, dus het was snel te doen.

Inmiddels zit de Oneflow er ruim 3 maanden in en ik merk echt resultaat. Water stroomt goed door, ondanks dat ik de kleine versie heb. Douchen gaat nog als vanouds en ik heb verder geen last van druk afname.

Al met al een prima oplossing die, als ik het een beetje van dichtbij bekijk, heel lang mee kan. Het is geen mechanisch apparaat. Zolang de filters worden vervangen zal de OneFlow werken, dus onderhoud heb je niet. Inclusief de extra filters kan ik ongeveer 10 jaar door. Ik heb minder uitgegeven dan een zoutwater ontharder en de levensduur van die apparaten zullen ook niet veel langer meegaan.

Erg blij! En zal het mijn omgeving ook zeker aanraden.

P. Veugelers

Ervaring waterontharder