TAC-patroon voor OneFlow - OF948-16-C

Vervangend TAC-patroon voor uw OneFlow, eenvoudig zelf te vervangen.
Niet op voorraad
SKU
98268361186
  € 639,00
Dit product is niet meer leverbaar

Pakketten voor de TAC-patroon voor OneFlow - OF948-16-C

Specificaties overzicht
  • Geschikt voor OneFlow - 60 liter
  • Voor kalkpreventie
  • Zeer gemakkelijk te vervangen
Meer specificaties »
Plus en minpunten
  • Zeer eenvoudig te vervangen
  • Werkt direct
  • Unieke methode voor 99-100% kalkpreventie

Dit patroon is geschikt voor de OneFlow - Waterontharder - 60 liter / min. Gezien de afmetingen zal dit filterpatroon alleen in deze waterontharder passen.

TAC filterWaterontharder 60 liter

De OneFlow systemen zijn gebaseerd op een zeer uniek filter patroon genaamd T.A.C., wat staat voor Template Assisted Crystallization. Dit filter patroon is gebaseerd op het aantrekken van harde mineralen en magnesium, die worden omgezet in minuscule kristaldeeltjes. Het voordeel van deze deeltjes is dat zowel de mineralen als magnesium in het water blijven zitten, maar door de kristal vorm niet meer zullen worden omgezet in kalk en zich tevens niet meer kunnen hechten. Eigenlijk de meest ideale situatie, aangezien de mineralen en magnesium in water gezond zijn voor de mens.

Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en zeer laag in onderhoud. Het filter is niet, zoals alle andere systemen, gebaseerd op of magneten, zout, of chemicaliën. De laatste twee genoemde opties voegen iets toe aan uw drinkwater en hebben hier dan ook invloed op. Magneten werken vaak slecht of in mindere mate. 
Het T.A.C. filter is daarin uniek en revolutionair. Het tast uw drinkwater niet aan, of voegt niets toe en heeft een kalkpreventie van 99-100%.

Voor een optimale werking dient u de filters op tijd te vervangen. Simpelweg door de OneFlow open te draaien en het filter te vervangen. Het TAC filter gaat gemiddeld 2-3 jaar mee.

OneFlow +

In het geval van de OneFlow + varianten, maakt u ook gebruik van een koolstoffilter. Dit filter haalt geur en smaakstoffen uit uw water. Hiermee zult u naast het ontharden ook andere invloeden op uw drinkwaterkwaliteit kunnen elimineren. 

Voor een optimale werking van het koolsstoffilter, dient u deze gemiddeld om de 6-12 maanden te vervangen.

Meer informatie
Gewicht 1 kg
Fabrikant WATTS
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TAC-patroon voor OneFlow - OF948-16-C
Uw waardering